Blogg

RSS

Pooltak 4 x 8 skapar en välkommen växthuseffekt

24 Aug 2022

Pooltak 4 x 8 meter kan faktiskt minska dina uppvärmningskostnader för vattnet i din pool. För en gångs skull är en växthuseffekt verkligen helt välkommet.

Du som vill slippa värma upp poolen gång på gång bör satsa på rätt typ av täckning. Ett pooltak i glas kan nämligen fungera som ett litet växthus, och gör att vattnet i din pool håller värmen betydligt längre. Väl värt en liten investering.

Många som väljer att anlägga en pool i trädgården gillar känslan av lite extra lyx i hemmet. Då kan det vara önskvärt att inte förta den lyxiga känslan med en billig pooltäckning. En fast installation med ett pooltak i till exempel välvt glas sätter pricken över i:et när det kommer till din genomtänkta trädgårdsdesign.

Pooltak 4 x 8 meter ger ännu mer solenergi

Ett pooltak på 4 x 8 meter är stort nog för att få din pool att framstå som något betydligt elegantare än en liten plaskpool. Om du har en mindre pool än de måtten kan du ändå satsa på just dimensionerna 4 x 8 meter. Ju större glasyta du ramar in din pool med, desto bättre uppvärmningseffekt för vattnet får du av solens helt naturliga och kostnadsfria strålar.

Ordet “växthuseffekt” brukar sällan användas med några positiva konnotationer, men i det här fallet är det faktiskt just positivt. Både för din ekonomi och för miljön. Växthuseffekten genom glaset i ditt pooltak gör ju att du slipper slösa med el för att värma upp poolen.

Förnya taket med takmålning för BRF

24 Aug 2022

Om taket ser slitet ut behöver du inte oroa dig för att det behöver bytas. Oftast räcker det med tvättning och takmålning för BRF för att få det snyggt igen.

Matta och slitna tak tar ner helhetsintrycket på en fastighet och om man målar husfasaden kan det framstå ännu tydligare att taket börjar bli gammalt. Det är framförallt stark sol som får tak att bli bleka men även snö och regn kan slita på färgen.

Tak behöver regelbunden översyn och det är lämpligt att anlita en firma för takbesiktning med ungefär tre års mellanrum. Vid en takbesiktning kontrollerar man att taket är helt men sedan är det upp till BRF:s styrelse att åtgärda. Tak behöver oftast rengöras från mossa, men vart tionde år kan det dessutom vara bra med takmålning för BRF.

Fastigheten stiger i värde med takmålning för BRF

En välskött fastighet bidrar till att öka värdet och attraktionskraften i en BRF och där spelar naturligtvis husets tak en stor roll. Oftast är det bara ytan som blivit ful eftersom både plåt och betongpannor har lång livslängd om de underhålls på rätt sätt.

I stället för en takmålning för BRF, kan en taktvätt göra att husets tak återfår den glans det hade när det var nytt och takets livslängd ökar. Åtgärden gör att plåten på taket skyddas från rost och hållbarheten på betongpannor ökar. För att beställa en taktvätt för BRF behöver du bara fylla i kontaktformuläret på företagets hemsida så kommer de att kontakta dig för en inspektion med kostnadsförslag.

Epoxigolv kan hålla Fiskhallen ren i Göteborg

23 Aug 2022

Golvet i den stora hall där fiskauktionerna i Göteborg äger rum på morgonen måste tåla både vatten och tunga transporter, och det skulle ett epoxigolv klara.

Under natten kommer fisketrålarna in i Göteborgs hamn och lägger till vid fiskekajen där den stora auktionshallen finns. Då börjar arbetet med att sortera och lägga fram fisk och räkor från båtar och lastbilar som kommit in från andra hamnar längs västkusten. Vid halvsjutiden på morgonen öppnar dörrarna till auktionen.

Under några intensiva timmar säljs fisken till handlare som ibland får slåss om magra fångster om vädret varit hårt. När försäljningen är klar skyndar alla tillbaka till butiker och fiskbilar med den färska fisken. Truckar kör pallvis med fisk och hallen ska städas. Verksamheten ställer höga krav på både hygien och transportsäkerhet och det är nu ett epoxigolv kan göra skillnad.

Epoxigolv gör det lätt att städa och hålla rent i Göteborg

Ett epoxigolv har värdefulla kvaliteter som gör det användbart i många olika verksamheter. Eftersom det är ett massagolv är det fogfritt vilket gör att smutsen inte kan samlas i skarvar och hörn. Golvet tål dessutom den höga belastning som truckar och kärror innebär utan att ta skada.

Ett fogfritt epoxigolv kan färgas in i olika nyanser och det går att lägga halkskydd i massan när den läggs ut. Med golvbrunnar är det dessutom lätt att spola av innan nästa trålare med fångst kommer in. Ett epoxigolv passar i en fiskhall men också i andra verksamheter med hårt slitage och höga krav på hygien. Hör av dig till detta företag för att få reda på mer om epoxigolv: www.epoxigolvgöteborg.se

Takläggare Dalarna - vilket tak passar bäst för ditt hus?

11 Aug 2022

Taket utgör det primära skyddet för ditt hus i Dalarna. Oavsett om det vräker ner regn, om det snöar eller är strålande solsken så kommer ditt tak att skydda dig och övriga delar av huset. Baserat på detta kan man också med gott samvete slå fast två saker: 1) ditt tak är extremt viktigt och 2) ditt tak i Dalarna kommer, förr eller senare, att behöva bytas ut mot ett nytt.

Då det senare inträffar och då det är dags att byta tak på huset så står du inför flera olika frågor. Ska jag välja en takläggare i Dalarna eller göra jobbet på egen hand? Hur mycket kostar det? Vilket material ska jag välja på taket? Här skulle vi nästan utan tvekan säga att den första frågan har ett givet svar: du bör välja en takläggare i Dalarna. Att lägga ett tak på egen hand är att exponera sig för framtida risker. Taket kan börja läcka in och leda till omfattande fuktskador. Utöver det så kan även stora energiförluster komma i framtiden - kall luft pressas in och den varma luften åker ut.

Dessutom så handlar det om livslängd också. Det kan skilja säkerligen 10 år i livslängd för ett tak lagt av en lekman och motsvarande tak lagt av en professionell takläggare i Dalarna. Utöver ett bättre jobb så kan du även komma att få hjälp att göra bättre val. Att ditt tak är av tegel eller plåt innebär inte att just dessa material är de givna alternativen i framtiden. En takläggare är expert på att hitta nya lösningar som inte sällan skapar ett vackrare tak - och som dessutom blir billigare än det du tänkt dig.

Se upp för kringflackande takläggare i Dalarna

Du ska alltså välja en takläggare, men det handlar även om att välja rätt sådan. Tyvärr finns en stor variation i kvalitet mellan olika företag och tyvärr är branschen hårt ansatt av rena fuskjobbare. Ett exempel på det senare handlar om kringflackande sällskap som sommartid åker runt längs våra svenska vägar och erbjuder allt från målning vidare till takläggning och asfaltering. Säg nej!

Det kommer att bli billigare, men i det långa loppet så kommer du att förlora pengar på ett sådant beslut. Inte sällan så rapporteras dessutom hotfulla situationer i samband med betalning. Att det handlar om svarta pengar är även det - såklart - värt att nämna. Välj en trygg, pålitlig och säker takläggare i Dalarna istället. Det kostar lite mer, men det är värt varenda krona.

Målare i Solna har mycket att erbjuda

10 Aug 2022

Tänk att börja med en planering för att måla ett rum, och sluta med ett nytt badrum. Allt är möjligt om man anlitar en målerifirma med målare från Solna.

Det var nämligen precis vad som hände Marit och Lennart för ett halvår sedan. De hade gått i renoveringstankar. Egentligen handlade det bara om att måla om i deras och barnens respektive sovrum. Allt var färdigplanerat och nu skulle de boka in en målare som skulle komma och göra jobbet.

Valet föll på en målarfirma i Solna som de hade hört mycket bra om. En målare kom på besök för att höra efter vad de tänkt sig och planera för renoveringen tillsammans. Målaren hade på skoj sagt att om paret ville, så gjorde de även badrumsrenoveringar. Trots att det varit ett skämt fastnade frågan i Lennarts huvud.

Målare skämtade och fick mer jobb

Vid frukosten dagen därpå berättade han om skämtet som deras målare från Solna dragit. Marits svar var spontant: Varför inte? Sen såg hon på honom och sa det igen. Varför inte. De hade länge funderat på nytt badrum då det var till åren kommet men hade inte riktigt kunna bestämma sig. Kanske kunde deras målare ge lite tips.

När målaren kom för att börja med barnens sovrum berättade Lennart om diskussionen han och hans fru haft. Kunde Anders, som målaren hette, ge lite tips om vad de skulle kunna göra? Nästa dag hade han tagit med sig lite inspiration de kunde titta igenom. Innan båda sovrummen var klara hade de bestämt sig. Det skulle bli ett nytt badrum.

Målare Norrköping - satsa på kvalitet

4 Aug 2022

Då det är dags att måla om så ställs man inför flera olika frågor. Den första man emellertid bör ställa sig handlar om huruvida man ska måla själv eller om man ska anlita en målerifirma i Norrköping för jobbet. Här bör fler privatpersoner faktiskt välja det senare alternativet och betala för riktig kvalitet. Målet med att måla om - och i synnerhet om det handlar om utvändig målning - ska alltid vara att skapa en snygg, hållbar lösning. Få privatpersoner har den kompetensen.

Jämför man jobbet som en målare i Norrköping lägger ner mot ett måleri utfört av en lekman så utkristalliseras direkt vissa skillnader. En lekman missar olika saker och vad gäller målning så gömmer dig djävulen i detaljerna. Minsta fusk med spackling och slipning kommer att skapa exempelvis bubblor, minsta miss i påstrykningen leder till nyansskillnader och minsta miss vid täckning kommer att leda till en massa kladd längs med golv och på listerna. D

Det en målare gör är att automatiskt och som en följd av sin gedigna utbildning göra rätt i varje led. Detta skapar ett resultat som håller i längden och som är snyggt år ut och år in. Handlar det om en fasadmålning så kan detta innebära att du som privatperson köper dig tio extra år innan en ommålning krävs. Därför är det bättre att betala för en målerifirma i Norrköping.

Ta hjälp med detta av en målerifirma i Norrköping

Målning är det uppenbara man kan anlita en målerifirma i Norrköping för. Oavsett om du ska måla om fasaden, taket, en vägg på insidan eller exempelvis golv, tak eller fönster så kan du ta hjälp av en målare. Men, du kan ofta även ta hjälp med exempelvis tapetsering och med målning av rena snickerier.

Just tapetsering är ett ypperligt exempel på där en målare de facto kan spara pengar åt dig. Detta då privatpersoner ofta begår så pass stora fel att man tvingas köpa in fler rullar än beräknat då svinnet är så stort. I synnerhet då det kommer till mönsterpassning så skapas problem. Väljer du en målare så får du ett perfekt resultat, utfört på kort tid och där du dessutom kan använda ditt Rot-avdrag och dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Ett enkelt val, eller hur?

Boka golvslipning i Nacka

29 Jul 2022

Du bor i ett vackert hus. Dina parkettgolv har lagts för flera år sedan. Golven börjar bli slitna och behöver slipas. Boka professionell golvslipning i Nacka.

Ett trägolv som legat länge har under åren utsatts för många påfrestningar. Vassa stilettklackar har gjort märken i parketten. Fester med dans har satt sina spår. Rödvin har spillts ut och trots idogt polerande har fläckarna inte helt försvunnit. Några hårda föremål har också hamnat i golvet utan förvarning.

Familjens vildaste tid är nu över och det känns som att det är läge att fräscha upp väggar och tak, men inte minst golven. Målning och tapetsering klarar du själv, men golvslipning är ett helt annat kapitel. Du vet inte ens hur du skall göra, och du har definitivt inga slipverktyg som duger till jobbet. Det blir till att anlita något företag som utför golvslipning i Nacka.

Kontakta expert för golvslipning i Nacka

Den som jobbat med golvslipning i hela sitt yrkesliv kan alla knep som oväntat dyker upp i samband med slipning. Ett parkettgolv kan ha några onödigt stora fogar eller rentav sprickor mellan två stavar. En proffsig golvslipare lyckas på något magiskt sätt dölja denna skavank så att ingen märker den.

Det är inte bara parkettgolv som behöver slipas. Ett massivt trägolv som ligger i plankor kan slipas flera gånger under sin livstid. Parkettgolv kan inte slipas lika ofta. Efter att ett golv slipats bör ytan behandlas. Tidigare brukade parkettgolv bli lackade. Om du vill ha mindre underhåll av dina golv rekommenderar proffsen ytbehandling med oljevax.

Att köpa spabad – förlänger det livet?

27 Jul 2022

Köpa spabad är en investering i dig själv. Men köp inte dyrare bad än du har råd med. Väljer du rätt bad för din budget kan ett spabad lysa upp tillvaron.

Spahotell i all ära, men du vet väl om att du faktiskt kan lyxa till det med ett alldeles eget spabad i din alldeles egna källare? Eller i ditt badrum, om du är lycklig nog att ha ett badrum som är stort nog. Ett spabad kostar visserligen en slant, men räkna på vad alla helger på lyxiga spahotell och -anläggningar kostar dig över en livstid.

Det är nämligen ungefär så länge som du kan räkna med att ett bra spabad håller. (Garantitiderna kan visserligen variera.) Och kanske kan det där spabadet i källaren till och med förlänga livet. Forskning visar att avkoppling och återhämtning är en viktig faktor när det kommer till att leva ett långt och hälsosamt liv.

Köpa spabad – håll dig till din budget

När du ska köpa spabad ska du givetvis jämföra olika modeller och leverantörer. Det finns många olika typer av spabad. Vissa är riktigt exklusiva massagebad, andra är lite enklare. Du ska självklart köpa ett spabad som passar din budget. Ta inga dyra lån för att köpa ett extra exklusivt spabad.

Finansiell stress kommer nämligen inte alls ha någon positiv effekt på vare sig din livslängd eller din livsglädje. Det är bättre att ta ett rimligt beslut när det kommer till spabad, även om det betyder att du kanske behöver spara pengar en tid innan du beställer. Men den som väntar på ett gott bad väntar aldrig för länge!

Cellgummi - perfekt för tuffa tag

20 Jul 2022

Cellgummi kommer i olika former och används inom en mängd olika områden. Genomgående så kan man säga att den stora användningen inte kommer av en slump. Cellgummi har - oavsett om det handlar om EPDM för industriella syften eller om exempelvis cellgummi baserat på silikon - egenskaper som få andra material matchar.

Idag kan man se cellgummi användas i allt från tätningar, packningar, som isolering och som mattor för olika områden. Flexibiliteten, hållbarheten och livslängden gör cellgummi till ett självklart val.

Ett exempel på där cellgummi idag används handlar om gym och snarare då som gymgolv. Slitstarkt cellgummi lagt som matta har nämligen visat sig ha enorma fördelar just på gym - men även vid andra idrottsanläggningar och för andra sporter. Nyckeln ligger i att man får ett golv som verkligen tål hårda tag och vars yta inte tar skada av tunga vikter som kastas över det. Detta dessutom till en väldigt bra pris då cellgummi och ett sådant golv är ytterst prisvärd.

Cellgummi isolerar bort ljud på ett bra sätt

En annan fördel ligger just kastandet av vikter. Varje sådant kast - exempelvis från huvudhöjd ner till golvet - skapar en smäll som både kan störa grannar och andra besökare på gymmet. Det fina med cellgummi är att det även isolerar bort ljud och att det absorberar bort spetsarna från både smällar och från exempelvis volymen i högtalarna. Utöver detta pekar många atleter på att golvet har en dämpande effekt och att det skonar exempelvis muskler och leder i samband med träning - i synnerhet tyngre sådan. Det handlar, helt enkelt, om en perfekt lösning för ett gym.

Cellgummi - ta hjälp för att hitta ditt golv

Det fina är att det inte finns en typ av cellgummi - det finns flera stycken och det finns dessutom en möjlighet att välja fritt mellan både storlekar och tjocklekar om du exempelvis vill använda materialet för ett golv. Fria val - men även svåra sådana. Vilken tjocklek ska du välja? Genom att kontakta en leverantör för rådgivning så kan du få ett skräddarsytt golv helt utifrån dina behov, krav och önskemål. Att köpa ett på måfå är att ta lite för stora risker.

Fördelar med husbesiktning i Stockholm

14 Jul 2022

Både säljare och köpare har möjlighet att göra en husbesiktning i Stockholm. För säljaren kan det påverka priset och för köparen att våga satsa på objektet.

Det kändes lite vemodigt att lämna huset familjen bott i så många år. Men det var dags för ett nytt äventyr. Barnen var utflugna vilket gjorde det möjligt för Anna och Erik att flytt norrut till sina hemtrakter. Båda hade i sin ungdom rest till Stockholm med tanken att återvända hem efter studierna men blivit kvar.

För att få hjälp med försäljningen hade de anlitat en mäklare. Denne hade informerat om processen och gett tips om hur de skulle presentera huset för att locka till dig köpare. En av tipsen var att göra en husbesiktning. Att presentera en sådan för köpare skulle öka värdet på fastigheten.

Husbesiktning en perfekt idé

Anna gjorde research på företag som gjorde husbesiktning. Ett stack ut och när hon kontaktat dem var hon säker på att det var rätt företag. Personen hon pratat med hade förklarat att många tyckte att de kunde göra besiktningen själva. Men det finns saker som en besiktningsman tittade på som de flesta privatpersoner inte skulle märka, så kallade dolda fel.

Förutom att se igenom huset generellt skulle besiktningsmannen kontrollera tak, krypgrund, fasad och våtrum. Denne ville försäkra sig om att det inte fanns fuktskador. En liten dusch i källaren var av äldre datum. Den skulle behöva ses över men för övrigt var huset mycket bra. Det skulle gå lätt att sälja huset i Stockholm, det var de säkra på.

En nödvändig trädfällning i Stockholm

5 Jul 2022

Hur det än ser ut på tomten är det riskfyllt att fälla träd. Risken är att det landar tokigt. Bäst är att hyra in ett företag för all trädfällning i Stockholm.

Andrea och Anders hade bott många år i sitt hus utanför Stockholm. Huset stod i ett villaområde där tomterna var relativt små vilket innebar att husen stod nära varandra. Precis på tomtgränsen ståtade ett träd som med åren växt sig för högt för sitt egna bästa. Nu var det mer en riskfaktor än något som skulle bevaras.

De bjöd över Anderssons, som hade den angränsande tomten, på kaffe för att diskutera saken. De var vänner sedan länge och hade talat om problemet förr. Nu enades de om att trädet måste ner innan det landade på någons hustak. Det kunde bli farligt och bli en kostsam historia för den som drabbades.

Trädfällning bokad

De enades om att det var hög tid och Andrea erbjöd sig att kontakta en arborist för att få en offert på vad kostnaden skulle bli för att ta ner trädet. Till sist hittade hon ett företag som arbetade med trädfällning i Stockholm. Där fick Andrea information om kostnaderna och preliminärbokade tid för jobbet och lovade återkomma snarast.

Priset diskuterades med grannarna då de skulle dela på kostnaden. Trädet skulle tas ner en bit i taget för säkerhetens skull. Om de ville ha bort stubben fick de vänta på kostnaden då företaget behövde se stubben först för att avgöra det. Alla var dock eniga om att de skulle genomföra fällningen.

Säker och trygg trädfällning på Värmdö

30 Jun 2022

Det finns många olika anledningar till att ett träd måste fällas. För en snabb och säker trädfällning på Värmdö kan du anlita professionella trädfällare.

Träd är mycket vackra då de är friska och mår bra, men ett träd kan drabbas av sjukdomar och måste då eventuellt fällas. Det finns många andra anledningar att ta ned ett träd och det måste alltid göras på ett säkert sätt. I annat fall finns det stor risk för skador på människor, djur, elledningar eller närliggande hus.

Om du är en bilförare så har du givetvis ett körkort för att köra tryggt, säkert och lagligt. Visste du att det även finns körkort för motorsåg? Anställda på en professionell firma som erbjuder trädfällning innehar ett motorsågskörkort, vilket är ett krav från Arbetsmiljöverket. En motorsåg är ett farligt verktyg om den används på ett felaktigt sätt.

Trädfällning ska alltid utföras med fokus på säkerhet

Det kan vara nödvändigt att ta ned ett träd på Värmdö som är sjukt. Eller om det står i vägen för ett bygge, skymmer solen, ligger över en elledning eller av någon annan orsak. Du ska aldrig ge dig på jobbet på egen hand om du inte besitter rätt erfarenhet och kunskap för säker trädfällning.

Det bästa du kan göra är att anlita en firma som dagligen utför trädfällning åt både privatpersoner, föreningar och företag. Personalen är välutbildad och har full kontroll på hur man fäller ett träd utan olyckor. Du kan känna dig trygg med vetskapen om att det är proffs som utför jobbet. Låt detta företag utföra en säker trädfällning åt dig: www.trädfällningvärmdö.nu

Snåla inte vid köp av poolpump

23 Jun 2022

Valet av poolpump är viktigt för reningen av vattnet i en swimmingpool. Pumparna på marknaden är anpassade för stora vattenvolymer och kan pumpa stora flöden.

Bennys familj hade tjatat i många år om att de ville ha en pool i trädgården. Han hade länge motsatt sig detta. Till slut föll han dock till föga och köpte en sån där pool som inte behövde grävas ner, utan som placerades ovan mark.

Vad han inte riktigt tänkte på var att det behövdes mer än bara väggar och botten som höll vattnet på plats. För det första behövdes det är så klart en stege för att kunna ta sig i och ur poolen. På kemikaliesidan behövdes det också en hel del. Det var klortabletter, flockmedel, antialgmedel och mycket annat. Dessutom behövdes det ett testkit för att hålla koll på vattnets status.

Måste man ha en riktig poolpump?

För att hålla vattnet fritt från löv och annat skräp köpte han ett bräddavlopp med en skimmer som silade bort partiklar. Det mest kritiska som återstod att köpa nu var en pump. Vad behövdes det egentligen för en slags pump till pool?

Pengarna var nästan slut så Benny bestämde sig för att testa med den gamla akvariepumpen. Det skulle visa sig vara en dålig idé. En riktig poolpump pumpar flera kubikmeter vatten i timmen, medan en akvariepump i bästa fall klarar av ett antal hundra liter. Benny insåg snabbt sitt misstag. Det var bara att hosta upp mer pengar och köpa en riktig poolpump.

Stockholm har experterna när du ska renovera lägenhet

13 Jun 2022

En renovering av lägenheten är inte alltid så lätt, åtminstone inte för en själv. I Stockholm kan du få proffsig hjälp av experter när du ska renovera ditt hem.

Visst är det mysigt att ta sig an små projekt? Till exempel att måla om i rummet och se resultatet växa fram för varenda drag. Men innan man gör något sådant är det en hel del förberedelse som ska göras. En renovering kan se väldigt olika ut för olika människor, allt beroende på vad man vill ha.

Ska du renovera i ditt hem så bör du först tänka igenom vad det är du vill göra. Det finns så mycket inspiration att hitta på internet. Dessutom finns det väldigt duktiga hantverkare som hjälper dig igenom hela renoveringen. De tar sig an stora och små projekt och slutar inte förrän de är klara.

Tänk på allt när du renoverar din lägenhet i Stockholm

När man väl renoverar, då är det lika bra att tänka på allt. Vill du renovera badrummet till ett lite mer modernt badrum? Då kan det vara bra att lägga en extra tanke på om du ska ha golvvärme, samt även belysningen.

När du får hjälp med lägenhetsrenovering i Stockholm så har de ofta väldigt bra tips att komma med. En lägenhetsrenovering kan vara precis det du behöver för att få ditt hem att kännas som ditt. Vare sig det är en renovering av köket, badrummet, hallen eller vad det än kan tänkas vara.

Fönsterbyte i bostadsrättsförening är en bra investering

11 Jun 2022

Det blir alltid en fråga om pengar och material när det är dags att göra ett fönsterbyte i en bostadsrättsförening. Du kan vara den som är med och påverkar.

Har du någonsin varit med om att sitta i styrelsen för en bostadsrättsförening? Då vet du säkert hur känsligt det kan vara att ta upp en fråga där det krävs en stor ekonomisk insats. När det är dags att se över alla fönster för att göra fönsterbyte i din bostadsrättsförening bör du veta vad du talar om.

Det första ni gör är att skicka ut förfrågningar, där ni begär in så kallade offerter. Det är förslag på vad det kommer att kosta er förening. Ni själva behöver ha klart för er vilka slags fönster ni vill sätta in och hur många det handlar om. Kanske har ni några olika förslag och vill veta vad de kostar er.

Fönsterbyte i en bostadsrättsförening höjer värdet

Att byta fönster i BRF är alltid en fråga om ekonomi. Ett vackert och lite dyrare fönster kan höja värdet på lägenheterna i er förening. Det kan i det långa loppet löna sig att välja ett fönster som är snäppet dyrare än det absolut billigaste.

Det är alltså mer än en sak som det är bra att tänka på. Och det handlar inte bara om vad det kostar i det aktuella läget. Det ska vara en bra firma som utför arbetet. Blir det ett dåligt utfört arbete som måste göras om då har man verkligen slängt ut pengar i onödan.

← Äldre inlägg