Viktigt med ergonomisk arbetsbänk

Arbetet är en av de platser man tillbringar mest tid på. Vid en fast arbetsplats är det viktigt med en ergonomisk arbetsbänk för att förhindra skador.

Den nya verkstaden var nästan klar. Micke kände sig nöjd men det fanns en sak till som måste göras innan den var komplett. För tillfället var det bara en stor lokal med lagerhyllor. Det var därför han satt vid skrivbordet och letade efter bra och ergonomiska arbetsbänkar och annat som behövdes.

De var tre stycken som skulle arbeta i verkstaden så det behövdes åtminstone tre fasta arbetsplatser. På en hemsida hade han hittat en arbetsbänk i stål som skulle passa perfekt. Där fanns hyllor och frontvägg med gott om plats för verktyg och produkter som behövde vara nära då de användes ofta.

Beställning av arbetsbänk

Efter att ha surfat runt en stund bestämde han sig. Det skulle bli tre arbetsbänkar i stål samt några arbetsbänkar som hade hjul och kunde flyttas vid behov. Sedan klickade han på beställ och lutade sig tillbaka i kontorsstolen. De skulle komma följande vecka vilket var perfekt timing då allt skulle vara klart till dess.

När arbetsbänkarna kom hade de ställts på plats och gjort lokalen komplett. Nu kunde de börja användas. När grabbarna kom visade han dem var allt fanns i den nya lokalen. Sedan visade han in dem in fikarummet. Där stod en termos med nybryggt kaffe och ett fat med nybakade bullar. Det kändes självklart att börja första dagen på nya stället med en fika.

10 Oct 2022