Stockholms proffsigaste trädfällning

Hur svårt är det att fälla träd? Svaret är att det kan vara mycket besvärligt ibland. Så om du är osäker kan du boka hjälp med all trädfällning på din fastighet i Stockholm. Även de riktigt stora.

Om du bokar en trädfällning så kanske du har en bild av hur det ska se ut. Du ser framför dig hur en stark och smidig person klättrar upp i ditt träd med hjälp av trädklättrarskor, och kapar bit för bit. Eller är det en orädd och muskulös person med en stor motorsåg som du ser framför dig? Någon som snabbt och kraftfullt kapar trädet, som sedan välter med ett brak. Trädfällning i Stockholm kan gå till på något av de sätten. Men det finns även andra sätt att fälla träd på.

Trädfällning på lättaste viset

Du har säkert sett hur träd i skogen fälls. Oftast är det en stor maskin som håller i trädet samtidigt som det kapas. Det är ett smidigt sätt men inte ekonomiskt försvarbart i en villaträdgård. Men hur kapas ett träd och hur svårt är det?

Det beror på hur stort trädet är och var det är placerat. Träd står ofta nära byggnader och då kan det vara tvunget att plocka ner trädet i små bitar. Allt för att inte skada omgivningen. Då kan man använda en lift, en stege eller trädklättrarskor för att kunna plocka ner trädet. Men om trädet står helt fritt så kan det hända att motorsågen dammas av och kan användas.

20 Oct 2021