Stålhallar som behåller sitt värde

Bygg din stålhall enligt alla konstens regler. Du måste då anlita ett verkligt proffs i branschen, en som har byggt många stålhallar förut och har vana vid konstruktion och materialval.

Ett stabilt bygge håller för alla sorters påfrestningar, det är snyggt och gediget och går att sälja vidare när som helst. Du kan bygga din stålhall så att den blir både praktisk och dekorativ på samma gång. Det är välutbildade experter på olika stålkvaliteter som gärna hjälper dig med bygget, och de har koll på standarder och byggnormer. Sedan kan du göra olika tillval, beroende på vad du ska ha för verksamhet i stålhallen.

Trevligt med undertak i stålhallar

Ska du ha stålhallen till någon form av varuhus och det kommer många kunder dit, kan du satsa på ett trevligt undertak, som har ljudabsorberande plattor och trevlig belysning. Då döljs också kablar och ventilationsrör och lokalen ser inbjudande ut. Kanske vill du ha din stålhall som en ren lagerbyggnad, och då utformar du den så att det är lätt att komma runt med truck där. Du kan skaffa pallställ eller rentav ha entresolplan, med en trappa upp till ytterligare en våning med lageryta i stål inomhus.

Stål är modernt och hållbart, och därför lönar det sig att välja rätt leverantör från början när man vill bygga stålhallar, så att byggnaden håller sig länge. Med entresol slipper man bygga ut mera, om lagret skulle behöva mycket mer plats. Även själva stålhallen kan ha stödbalkar som bär lite extra, om man vill ha öppen planlösning.

25 Jan 2022