Så populärt med balkonginglasning

Det är ju så populärt med balkonginglasningar. Det är många som har upptäckt det praktiska med att glasa in hela balkongen. En balkonginglasning innebär att den som bor där, får ett extra uterum, som ger möjlighet till utevistelse, men ändå i skydd av både tak och fönster. Glaset gör  att man slipper tappa närheten till naturen, men ändå får skydd mot väder och vind. Det finns många fördelar med en inglasad balkong och vi går igenom de mer eller mindre uppenbara fördelarna här.

Odlingarna blir bättre 

Är du intressera va att odla? Det har ju blivit så trendigt att odla sin egen grönsak. Alla som har en lite plätt, ska ju numera odla sin sallad, tomat och gurka. Har du ingen plätt, utanfrö altanen, kan du alltid odla på din balkong. Varför inte odla och hänga upp, jordgubbar man kan odla hängande i korgar om man så önskar. En inglasad balkong ger möjlighet till både värme och ljus, oavsett vilket väder, det blir som ett eget växthus, med de inglasade fönster som inglasningen erbjuder. Prova och odla på din egen trädgård.

Det blir en snyggare fasad

Det är ju även så populärt med fasader av glas. Ser man till att glasa in sin balkong, och förutsatt att alla balkonger blir inglasade på samma sätt och med samma slags glas, får man en otroligt fin fasad. En gemensam fasad med inglasade balkonger utgör en otroligt fin fasad. En inglasad balkong blir så mycket finare än en som inte har någon inglasning alls.

Du slipper alla avgaser 

Genom att glasa in balkongen, slipper du få in avgaser, buller och annat som stör de som bor i bostaden. Du slipper få in allt som kan störa ute från gatan. Med en inglasning slipper du tänka på hur du är klädd när du går ut på balkongen. Du kan till och med sova tryggt och skönt på en inglasad balkong, året runt om du så önskar. 

Letar du efter hantverkare?

Om du letar efter en firma som kan komma ut och göra en inglasning, kan du börja med att googla "balkkonginglasning" och sedan den ort där du önskar dig en balkonginglasning, till exempel "balkonginglasning Stockholm" där du sedan byter ut Stockholm mot Göteborg, Malmö, Linköping, Motala, eller var du bor. Sedan är det bara att ta kontakt, fråga om offert och referenser. Ofta har de ett sortiment av balkonginglasningar. Man bör alltid höra sig för om man bor i en bostadsrätt, om föreningen har en särskild hantverkare som gör alla balkonginglasningar. Läs mer om balkonginglasningar på: https://www.balkonginglasning.nu.

17 Aug 2019