Röj röret ur vägen

Är du less på att behöva se det fula röret under ditt handfat i badrummet? Om du vill göra någonting åt detta så kommer här en väldigt enkel, men så snygg, lösning på just det problemet.

I badrummet spenderar man mycket tid, särskilt vid handfatet. Kanske inte så länge varje gång, men ändå regelbundet. Dag ut och dag in. Morgon och kväll. Oftast både startar man dagen där och avslutar den. Då kan det vara värt att lägga lite extra tid på att göra den delen fin.

Det är inte ovanligt att röret, alltså vattenlåset, under handfatet är i vit plast. När det är alldeles nyinstallerat brukar det se snyggt ut. Men med tiden gulnar kanske plasten och vissa delar kan gå sönder, till exempel kåpan för golvanslutningen. Även om funktionen fortfarande fungerar, är det ingen rolig syn.

Kommoden döljer allt

För att slippa se denna skönhetsmiss är den enkla lösningen att placera en kommod under. Då döljs vattenlåset på momangen. Ett plus med denna lösning är såklart att man på köpet får extra förvaring. Att sätta en kommod under handfatet kan man ordna med själv om man är lite praktiskt lagd. Om inte, kan man alltid be om hjälp istället. Vänder man sig till en firma som sysslar med badrumsrenovering kan de garanterat hjälpa till. Möjligheten är även stor att de har kommoder att erbjuda.

Så, nu har du två val att göra innan det fula röret är röjt ur vägen. Välj kommod, och välj om om du ska fixa det själv eller anlita hjälp. Mer om badrumsrenoveringar hittar du här: badrumsrenoveringhuddinge.se

26 Apr 2021