Plåtslagare som gör både små och stora jobb i Stockholm

En plåtslagare gör många olika sorters arbeten. De kan sträcka sig från hela yttertak på en fastighet i Stockholm till en skyddsplåt vid spisfläkten i köket.

Plåt är ett mycket användbart material eftersom det skyddar mot stötar, vatten och eld. En plåtslagares arbetsområden blir därför väldigt varierande, men det handlar alltid om att utföra ett hantverk. Ibland blir det små arbeten som ett gnistskydd framför brasan, men ofta rör det sig om hela tak.

Takåsarna i Stockholm präglas av de vackra svarta eller röda plåttaken, och plåt finns i många olika utföranden. Många väljer plåttak som ser ut som takpannor till villor eftersom det är ett billigt och mindre tungt alternativ. Plåt, oavsett hur den ser ut, skyddar alltid, men om den inte läggs rätt kan vatten ändå komma in. En plåtslagare i Stockholm arbetar därför noggrant för att se till att alla skarvar och fogar är täta.

Plåtslagare i Stockholm lämnar kostnadsfri offert

Om du misstänker att ditt plåttak börjar bli för gammalt är det bra att kontakta en plåtslagare för inspektion. Hela taket kanske inte behöver bytas ut men de kritiska delarna kan ha blivit skadade och då behöver de ersättas. Plåt har lång livslängd men om där finns läckor kan kostnaden för vattenskador bli höga.

Plåtslagare i Stockholm rekommenderar att du ser över taket minst en gång om året. För större fastigheter kan det löna sig att ta hjälp av en fackman. Vid besiktningen får du en kostnadsfri offert som inkluderar material, transport och arbete. Läs mer om plåtslagare på den här hemsidan: plåtslagarestockholm.nu/

15 Mar 2022