Omvandla din lägenhet i Stockholm med stuckatur

Stuckatur är en fantastiskt fin inredningsdetalj som verkligen lyfter en lägenhet. En lägenhet i Stockholm med högt i tak och stuckatur som andas forna tider vore inte helt fel, eller hur?

Att hitta en gammal lägenhet i Stockholm med stuckatur i taket är en lycka, och en pärla man bör hålla hårt i om man gillar den klassiska stilen på en lägenhet. Men det är ju förstås inte alltid lätt att hitta den där pärlan, så hur ska man då få chansen att bo i en lägenhet med stuckatur i taket?

Om du älskar den klassiska stilen med stuckatur så kan du omvandla din nuvarande lägenhet till just denna stil. Ett stort plus är ju så klart om din lägenhet har högt i tak för att få till den rätta känslan i lägenheten.

Det finns firmor där ute på marknaden som är specialiserade på att sätta upp stuckatur i lägenheter och hus. Så du kan också få den snygga vintage-stilen på ditt hem utan att behöva leta nytt boende och flytta.

Vad är stuckatur?

Stuckatur var förr i tiden vanligt att sätta upp i taket. Men det fanns även på andra ställen, man kan se stuckatur både invändigt och utvändigt på fasaden. Det är en liten detalj som sätts upp på det utvalda området, och de små detaljerna är gjorda av gips och vatten. Material som används till att tillverka stuckatur har genom årens lopp varierat, och förr i tiden var sand och kalk vanligt att använda. Mer om struckatur kan du hitta på: www.stuckaturföretagstockholm.se

20 Apr 2022