När du vill ha en köksrenovering

Behöver du renovera ditt kök? Är det flera år sedan som du senast renoverade och lade in nytt golv, ny köksinredning och vitvaror? Då är det bra att renovera det så får du förnyade ytor, får nytt golv och ny, snygg inredning. Är det länge sedan som du renoverade kök, innebär en helrenovering av köket att du får bort allt det som har slitit ner köket. Du får bort all smuts. Du får chansen att förbättra fuktspärren, får nytt kakel, ny tapet, nya golv som klarar vatten och fukt bättre. 

Det är många spännande nyheter inom köksinredning i år. Dels är det så många fler färger i inredning, i år ser vi mycekt av den så populära Salvia-gröna inredningen. Vi ser mycket grått, blått, grönt och rosa med nyans som går mot grått. Det är alla färger som går i samma skala som tidigare under året, men som har "djupnat" genom att de har blivit en nyans mörkare.

Sedan ser vi många svarta inredningsdetaljer, såsom svarta blandare, svarta golv- och dörrlister. Det är också mycket metall som är populärt i år. Överhuvudtaget ser vi mycket av naturmaterial som dominerar köksinredning, såsom marmor och andra stenskivor som gör sig mycket snyggt mot den de djupa höstfärgerna i år. 

Anlita hantverkare som kan ta hand om hela köksrenoveringen 

När du ska göra köksrenoveringen är det bäst att anlita en hantverksfirma som kan ta hand om alla aspekter i renoveringen åt dig. På det sättet slipper du att hantera olika hantverksfirmor, och sätta upp ett eget schema och fixa och trixa så att alla hantverkare kommer in när de andra är klara med sitt renoveringsarbete. Det krävs ju olika hantverkare som river ut den gamla inredningen, någon som drar vatten och avloppsrör, någon som kaklar, lägger nytt golv, som installerar köksinredningen och drar elektriciteten till alla vitvaror.

Anlitar du en renoveringsfirma med hantverkarkompetens för alla dessa olika delar, behöver du inte oroa dig för att alla hantverkare kommer in när de ska och att få tag i dem när de behövs. Om du någonsin har haft en hantverkare som du aldrig får tag på och som aldrig ringer tillbaka, vet du hur frustrerande det är att anlita en hantverkare som jämt verkar vara upptagen och som aldrig kan prata med dig när du behöver det. Anlitar du en hantverksfirma som tar totalentreprenad, behöver du inte utsätta dig för den frustrationen. Om du vill anlita en sådan, kan du fortsätta läsa här: http://www.hantverkarestockholm.biz.

17 Oct 2018