Murare skapade skönhet i Göteborg

Hur skulle den perfekta öppna spisen se ut? När man vet det är det bara att ta kontakt med en murare i Göteborg. De är nämligen proffs på att bygga den spis man önskar och som passar perfekt.

När de äntligen fått det nya huset renoverat var Anna inte nöjd. Något fattades. Hon kunde bara inte sätta fingret på vad det var. Efter ett tag bestämde hon sig för att släppa det och hoppas att svaret skulle dyka upp. Det gjorde det. Två år senare.

Det var på ett besök hos en gammal vän hon såg den. En öppen spis i mursten. Det var nog den vackraste spis hon någonsin sett. Den var lite robust men helt perfekt i sin enkelhet. Väninnan hade tänt i den och flammorna skapade skuggor och den öppna spisen gav en magisk känsla.

Muraren lyckades

Tillbaka hemma i Göteborg kontaktade hon en murare hon kände och frågade om han kunde komma och hälsa på henne. När de satt vid köksbordet tog hon fram mobilen och visade honom bilden på väninnans spis. Kan du göra den i mitt vardagsrum vid den gamla murstocken, frågade hon. Han gick in och tittade och nickade fundersamt.

Han gillade idén och lovade att skissa på hur den skulle kunna se ut för att passa in i hennes hem. Veckan därpå var han klar och kom för att visa henne. Bilden han skissat gjorde henne mållös. Där var den saken som saknades. Nu skulle huset bli perfekt. Det var hon säker på.

18 Jan 2022