Med maskinuthyrning kan du göra fler jobb

Även en liten firma kan utföra stora jobb om man hyr maskinerna istället för att köpa dem. Spara in på de stora kostnaderna och anlita maskinuthyrning bara exakt för den tid du behöver dem.

Många jobb exempelvis i Enköping är tillfälliga, och det känns bra att kunna tacka ja till att utföra dem och på sikt utöka sin verksamhet. Det kan vara en byggnad som ska fixas, ett träd som ska fällas eller några veckors snöskottning som behövs just då. När du hyr din hjullastare istället för att köpa en, tjänar du på affären. Du låser inte kapital och har ingen entreprenadmaskin stående som blir omodern. Dessutom hyr du maskiner som alltid är i bästa skick.

Maskinuthyrning ger effektivitet och sparar pengar

Att hyra maskiner sparar så många fasta kostnader att det ökar lönsamheten direkt. Du gör ett jobb under en viss tid, och då har du tillgång till den bästa maskinparken som finns. Sedan lämnar du tillbaka maskinen och tar betalt för ditt jobb. Där sparar du in en stor investering, försäkringskostnader, värdeminskning, reparationer och lagerplats. Det finns inga däck som ska kollas och inga andra åtgärder heller.

Även de jobb du gör för dig själv, som snöröjning och grävning, sker sporadiskt, och det är god ekonomi att hyra maskiner bara för de dagar du behöver dem. Sett till kostnadseffektivitet är det genialiskt att det finns maskinuthyrning, både i Enköping och överallt annars. Din likviditet ökar, eftersom pengarna finns kvar på banken och kan användas till andra projekt.

26 Jan 2022