Med bra stensättare får stenen en själ!

En sten är en annan sorts juvel, något som sätter prägel på vår miljö. Så använd fackmän som exempelvis företaget Stensättare i Stockholm för att få hjälp att välja rätt sten för rätt tillfälle.

Med tv-serien ”Den vita stenen” började barn att leta och samla stenar, stenar mjuka och lena som nästan blev lite magiska med en själ. Vad vi borde lära oss av det är just att stenar faktiskt är levande, ett naturmaterial som besjälar den miljö de finns i. Om det så är en kantig stenbumling i skogen som får vår fantasi att flöda och föra tankarna till tomat och troll, eller en fin, elegant sten som finns vid kanten i trädgården för att ha ljuskällor på som istället skapar en stämning och känsla av mys och lyx. Stenar finns i många material och i många skepnader. För att förstå vad en sten och vilken typ av sten avseende material och utseende kan betyda för miljön, så bör erfaren fackman som exempelvis hos Stensättarna i Stockholm anlitas.

Stensättaren - din guide till hållbarhet och estetik

Vilken sten som passar var och när kanske inte kan tyckas kräva någon närmare eftertanke, kompetens eller erfarenhet. Men ack så fel! Stenar finns i så många utförande och sorter och vilken som fungerar rent funktionsmässigt och som ger rätt stämning och intryck för ändamålet är inte något som en lekman brukar ha kunskap om. Istället är det en kunskap som en stensättare besitter. Därför är det att rekommendera att använda sig av en stensättare när något arbete med stenar ska utföras - oavsett om det handlar om en stenmur, en liten sten vid uppfarten till tomten eller stenläggning vid poolen i trädgården. En stensättare kan också föreslå nödvändigt förarbete och markarbete så att stensättningen och stenen håller och så att problem inte uppstår längre fram.

Ett professionellt företag är som en sten - ett företag med mångsidig service och med många kompetenser

Anlitar du ett etablerat stensättarföretag kan ni även få hjälp med annat som anläggande av trädgård, sten- och grusvägar/gångar, målning, byggnation och renoveringsarbeten. Berätta vilka dina önskemål och behov är och du får ett professionellt utlåtande om vad som behöver göras för att realisera din dröm. Därefter får du en kostnadskalkyl och tidsplan för hur långt tid utförandet kan ta, samtidigt som du alltid har en garanti för utfört arbete med när fackmän gör arbetet - enklare och säkrare kan det inte bli! Läs mer på: https://www.stensättarestockholm.se

2 May 2020