Målare i Solna har mycket att erbjuda

Tänk att börja med en planering för att måla ett rum, och sluta med ett nytt badrum. Allt är möjligt om man anlitar en målerifirma med målare från Solna.

Det var nämligen precis vad som hände Marit och Lennart för ett halvår sedan. De hade gått i renoveringstankar. Egentligen handlade det bara om att måla om i deras och barnens respektive sovrum. Allt var färdigplanerat och nu skulle de boka in en målare som skulle komma och göra jobbet.

Valet föll på en målarfirma i Solna som de hade hört mycket bra om. En målare kom på besök för att höra efter vad de tänkt sig och planera för renoveringen tillsammans. Målaren hade på skoj sagt att om paret ville, så gjorde de även badrumsrenoveringar. Trots att det varit ett skämt fastnade frågan i Lennarts huvud.

Målare skämtade och fick mer jobb

Vid frukosten dagen därpå berättade han om skämtet som deras målare från Solna dragit. Marits svar var spontant: Varför inte? Sen såg hon på honom och sa det igen. Varför inte. De hade länge funderat på nytt badrum då det var till åren kommet men hade inte riktigt kunna bestämma sig. Kanske kunde deras målare ge lite tips.

När målaren kom för att börja med barnens sovrum berättade Lennart om diskussionen han och hans fru haft. Kunde Anders, som målaren hette, ge lite tips om vad de skulle kunna göra? Nästa dag hade han tagit med sig lite inspiration de kunde titta igenom. Innan båda sovrummen var klara hade de bestämt sig. Det skulle bli ett nytt badrum.

10 Aug 2022