Målare i Bromma för den goda sakens skull

Det är en god sak att måla om sitt boende. Kanske är det fasaden som ska få sig en omgång eller så är det insidan. En målare i Bromma klarar av båda delarna.

Börjar färgen flaga på utsidan av ditt hus? Har du lust att byta färg på din fasad? Det spelar ingen roll vad du har för anledning att måla om. Det finns alltid en målare i Bromma som kan hjälpa dig att få det hela gjort. Har du all tid i världen kan du kanske klara det själv. Det kräver förstås att du är lite händig och klarar av att stå på stegar eller höga pallar. Man måste ju nå upp till alla vinklar och vrår det finns på ett hus. Inomhus behövs det sällan stegar. Det brukar räcka med en hög pall. Men det kan finnas de bostäder som har väldigt högt i tak. Då är det förstås stege som gäller där med.

Förarbete för en målare

Innan du börjar måla inomhus behöver du göra en del förarbete. Är det redan målat innan kan det räcka med lite slipning och spackel på eventuella hål. Har det varit en tapet innan blir det till att slipa väldigt mycket. Alla skarvar ska bort. Sedan gäller det även här att spackla de hål som tillfogats under tiden du eller någon annan bott här. När detta är gjort är det skyddstejp som gäller. Alla lister och takvinklar behöver skyddas. Det tar lite tid men är värt mödan. Därefter är det dags för färgen.

26 Apr 2022