Låt en målare på Östermalm ge färg åt rummet

Lyckan är stor när du ska flytta in i din egen lägenhet på Östermalm. Kanske är den något sliten, men det är lätt åtgärdat. Anlita en målare som snabbt ger väggarna ny färg och rummet nytt liv.

Kostnaden för att få det snyggt målat är ganska liten, jämfört med att skaffa nya material i golven och på väggarna. Det är en billig renovering, och med ROT-avdrag kommer du undan en del av arbetskostnaden också. En målare på Östermalm är proffs, så färgen blir jämn och fin. Att få jobbet gjort av en yrkesmålare ger ett helt annat lyft åt lägenheten.

Bestäm din stil först

Behöver du ett helt nytt möblemang, har du chansen att helt bestämma vilken stil det ska vara i din bostad. Gillar du den vita eller gråa inredningsstilen med mycket rostfritt och dämpade färger, väljer du förstås inte färgglada väggar i rosa eller gult. Men om du gillar färgsprakande miljöer tar du en färg du gillar på väggarna, och sedan kompletterar du med en mönstrad matta eller soffa.

Är ekonomin inget problem kan du välja helt fritt, men även om du har en stram budget kan du göra fantastiska loppisfynd. Kanske har du redan hittat din favoritstol där. Den kan också behöva målas. När målningen görs av proffs ser det fint och prydligt ut och dina egna prylar kommer att se mer värdefulla ut. Bestäm i förväg ungefär hur du har tänkt att ha det i din lägenhet och anlita sedan en duktig målare. Läs mer om målare på denna sida: målareöstermalm.se 

11 Nov 2021