Lastväxlarflak som går att anpassa

Det är praktiskt att använda lastväxlarflak. Du kan frakta i princip allting, från gräs och spannmål till styckegods och tunga entreprenadmaskiner. Välj en lämplig modell för just dig.

Folk från en mängd olika branscher använder lastväxlarflak. Det kan vara åkerier, kommuner eller lantbrukare. Därför finns det också olika sorters flak och anpassningar till dem, så att man kan fästa tunga kranar eller till och med frakta slam. Hör av dig till en tillverkare som även kan specialdesigna ett lastväxlarflak åt dig. Du kan även välja bland flera standardfärger.

Kvalitet och miljö är viktiga frågor

En seriös tillverkare tänker både på kvalitet och miljö, och därför har man en ständig produktutveckling för att få släta ytor, mindre luftmotstånd och åstadkomma en lägre bränsleförbrukning. Kvalitetsmålet är noll fel, och det är en hög målsättning som man hela tiden vill leva upp till. Som kund vet du då att du kan lita på din leverantör, att konstruktionerna är stabila och genomtänkta, och att du kan få goda råd och experttips när du kontaktar dem.

Du kan få lastväxlarramar, jordbruksvagnar, containerflak, spannmålsflak och mycket mer. Med kranflak kan du till och med transportera kranar mellan olika byggarbetsplatser. Kranflaket har fästpunkter för att förankra lasten, och det går att förstärka flaket med rambalkar. Vill du frakta en grävmaskin, kan ett maskinflak anpassas i höjdled med hjulfickor.

Ett vanligt lämflak i aluminium är mycket praktiskt och användbart. Det har fällbara sidor och där får du också plats med skrymmande saker, men det är även perfekt till pallgods.

24 Oct 2021