Innergårdsrenovering som ett proffs i Stockholm

En innergård kan vara vanlig, tråkig och alldeles underbar. Idag är det många i Stockholm som satsar på en innergårdsrenovering. En renovering som kan öka värdet på fastigheten.

Vill du öka trivseln hos dina boende och samtidigt öka värdet på din fastighet, utan att renovera den? Då kan du satsa på din utemiljö. Det kan vara en innergård som du nästan har glömt bort att du har, och som på ett ganska enkelt sätt kan förändra hela fastigheten. När du ska ge dig på en innergårdsrenovering i Stockholm så kan du förvisso försöka att göra det själv. Men i de flesta fall så anlitar man någon som är duktig på detta, för att det ska bli så bra som det kan. Ett proffs på innergårdsrenovering helt enkelt.

Flera olika delar i en innergårdsrenovering

En innergårdsrenovering sker i flera olika steg. Först och främst ska du ha någon som kan rita hur det färdiga resultatet ska se ut. Det kommer ske i samråd med dig, och kanske får även de boende lämna sina önskemål och förslag. Därefter ska innergården röjas på det som redan finns och beredas för det som komma skall. Och där kan det bli lite knepigt. Vissa innergårdar har inte någon tillfart, utan det enda sättet att komma in på innergården är genom en port. Men när alla markarbeten och förberedelser är klara så kommer det roliga. Nämligen plantering och inredning. Och därefter är det bara att börja använda din nya innergård.

22 Jan 2022