Förbättra sovrummet med en heltäckningsmatta

Förändra känslan i ditt sovrum genom att byta ut golvet och lägga till färg, struktur och form. Genom att välja nya material, som är mjuka och sköna att kliva på, kan du förvandla ditt sovrum till en plats där det är en fröjd att vakna upp på morgonen.

Sovrummet är det viktigaste rummet i ditt hem eftersom det är här du återhämtar dig och finner lugn och ro. Det är här din kropp vilar under natten och hur du inreder sovrummet påverkar din sömn och ditt välbefinnande. Sömnen är viktig för att kroppen ska kunna rensa och läka sig själv. Utan tillräcklig sömn, där du når djupsömn flera gånger under natten, kan kroppen inte läka sig själv ordentligt. Det kan göra att du blir sjuk och din kropp fungerar inte som den ska. Om du vill förbättra ditt liv och ditt välbefinnande, är det dags att förändra ditt sovrum.

Nya material ger nya möjligheter

Byt ut golvet och upptäck de nya möjligheterna som nya material ger. Ibland glömmer vi bort att golvet är en viktig del av rummet och hur det känns och ser ut påverkar mycket. Kontakta en erfaren mattläggare i Stockholm för att få reda på alla olika material som finns och få inspiration till vad som passar just för ditt sovrum. Tänk dig att kliva ner på en mjuk och härlig heltäckningsmatta när du vaknar. Dagens material är betydligt bättre än de från 70-talet, de är enklare att rengöra, samlar mindre damm och är mindre allergiframkallande. Med en riktigt gosig matta ger du hela sovrummet en ombonad och mysig atmosfär.

Skicklighet med ROT

Anlita en professionell mattläggare när du ska lägga in en ny matta, det är definitivt värt det. De har skicklighet att forma och skära mattan så att den passar perfekt. Det är viktigt att mattan ligger rätt så att den inte rör på sig eller börjar bubbla. Mattläggaren känner till materialet och hur det förändras över tid och skär kanterna därefter. Dessutom kan du få ROT-avdrag på mattläggarens arbetstid, vilket gör det än mer förmånligt. Kontakta en expert och upptäck själv att det inte behöver bli dyrt, utan underbart skönt och snyggt. Ta hand om dig själv och upplev skillnaden – en ny matta i sovrummet kan vara precis vad du längtat efter utan att veta om det.

30 Apr 2023