Ett helt nytt badrum

En mening som får de flesta att dra djupt efter andan av avund. Att renovera och göra något helt nytt när det gäller badrum är fortfarande renoveringens Rolls Royce. Något man drömmer om.

Nja, inte riktigt sant kanske. Man drömmer oftast inte om själva renoveringen. Utan mer om när den är klar. Ofta har man en inre bild av hur badrummet ska se ut. Har man en sambo kan man alltid hoppas att hen har liknande visioner. Annars kan det bli en lite längre process innan man kommer igång.

Vad är det man ska ta ställning till egentligen?

Ett av de största besluten är nog i alla fall kaklet. Om man nu vill ha kakel. Här kan man gå all in eller bli väldigt minimalistisk. När allt är rivet och innan plattläggaren får börja sitt jobb behöver man ta ett viktigt beslut till. För visst är det underbart med golvvärme? Det värmer upp hela rummet och ger den där varma och mysiga känslan för fötterna.

Sedan börjar det roliga. Ska det bli spa-feeling då finns det mycket att välja och vraka mellan. Vad säger mer spa än ett bubbelbad? Eller kanske vill man gå på en mera klassisk stil och ställa in ett riktigt gammaldags badkar med lejontassar? Bara tanken på att ligga i ett sådant med skum ända upp till öronen, ett glas bubbel och favoritförfattarens bok i sin hand - egen kvalitetstid!

Pricken över i:et är om man dessutom hyr in någon som jobbar med badrumsrenovering Uppsala. Då behöver man själv inte göra någonting. Du kan läsa mer om badrumsrenoveringar på denna hemsida: https://www.badrumsrenoveringuppsala.nu/

26 Feb 2021