Epoxigolv kan hålla Fiskhallen ren i Göteborg

Golvet i den stora hall där fiskauktionerna i Göteborg äger rum på morgonen måste tåla både vatten och tunga transporter, och det skulle ett epoxigolv klara.

Under natten kommer fisketrålarna in i Göteborgs hamn och lägger till vid fiskekajen där den stora auktionshallen finns. Då börjar arbetet med att sortera och lägga fram fisk och räkor från båtar och lastbilar som kommit in från andra hamnar längs västkusten. Vid halvsjutiden på morgonen öppnar dörrarna till auktionen.

Under några intensiva timmar säljs fisken till handlare som ibland får slåss om magra fångster om vädret varit hårt. När försäljningen är klar skyndar alla tillbaka till butiker och fiskbilar med den färska fisken. Truckar kör pallvis med fisk och hallen ska städas. Verksamheten ställer höga krav på både hygien och transportsäkerhet och det är nu ett epoxigolv kan göra skillnad.

Epoxigolv gör det lätt att städa och hålla rent i Göteborg

Ett epoxigolv har värdefulla kvaliteter som gör det användbart i många olika verksamheter. Eftersom det är ett massagolv är det fogfritt vilket gör att smutsen inte kan samlas i skarvar och hörn. Golvet tål dessutom den höga belastning som truckar och kärror innebär utan att ta skada.

Ett fogfritt epoxigolv kan färgas in i olika nyanser och det går att lägga halkskydd i massan när den läggs ut. Med golvbrunnar är det dessutom lätt att spola av innan nästa trålare med fångst kommer in. Ett epoxigolv passar i en fiskhall men också i andra verksamheter med hårt slitage och höga krav på hygien. Hör av dig till detta företag för att få reda på mer om epoxigolv: www.epoxigolvgöteborg.se

23 Aug 2022