Dränering en nödvändighet i hus på Hisingen

Det vackra huset på Hisingen var perfekt för paret. Med de många rummen kunde barnen komma på besök samtidigt. Men innan inflytt behövdes en dränering.

Anders och Kim hade köpt ett vackert hus på Hisingen där de skulle kunna ta emot alla barnen samtidigt. Detta var något som var viktigt för dem då de flyttade från orten där resten av familjen bodde. Anledningen till flytten hade varit att Anders ville flytta tillbaka till sina hemtrakter. Så när de såg huset visste de att det var rätt för dem.

Huset var dock inte klart för inflytt ännu. De hade beställt en besiktning när de köpt huset och sett att det fanns tendenser till fuktskador i källaren. De var då de upptäckte att det inte hade gjorts någon ordentlig dränering. Det var alltså något som de definitivt behövde ordna med det samma.

Dränering planerades

Så snart pappren var klara kontaktade Anders en firma som kunde fixa dränering på Hisingen. Paret ville ha det gjort så snart som möjligt så att de kunde börja njuta av sitt hus så fort det bara gick. Lyckligtvis kunde företaget de hittat skicka en anställd redan i början av den kommande veckan.

Så snart denne var på plats med grävmaskin gick arbetet mycket snabbt. Killen jobbade effektivt och Anders var med och hjälpte till där han kunde. Genom samarbetet gick jobbet som på räls och redan samma vecka var renoveringen klar och de kunde äntligen flytta in och börja njuta av huset.

23 Aug 2023