Det är dags att vräka källarspökena

Ärligt talat, har du inte lämnat din källare till spöken länge nog? Det är dags att börja utnyttja fulla ytan i din villa. Skräprum kan bli - ja, vad du vill faktiskt! Spa, mysrum, gästboende.

Alltför många av oss är alltför långt ifrån att utnyttja fulla kapaciteten i vårt boende. Medan vi trängs i ett antal rum finns ytor som lämnas helt outnyttjade. Många fristående hus har hela källarvåningar som är dåligt planerade och mest används till att ställa in sommarens utemöbler i.

Man behöver inte ett rum för matvaror, ett för diverse skräp och en tvättstuga på tjugo kvadratmeter. Samt ett rum till för skräp. Livet kan bli betydligt roligare när man tar tag i saken och ser till att faktiskt göra källaren till en del av bostaden. Det är inte svårt att förstå när man tänker på saken.

Vad vill du åstadkomma?

Familjer och individer är olika och har inte samma intressen. När man väljer att renovera källaren börjar man med en vision. Du vill ha filmrum, grannen vill ha spa, kusinen önskar plats för långväga gäster. Alla projekt börjar med en dröm.

Rent konkret börjar ditt ombyggnadsprojekt med att fuktsäkra källaren. Luftväxling och bra miljö kommer först oavsett vad som sedan kommer att byggas. Byggfirman du anlitar hjälper dig med både planering och det fysiska arbetet. De kan ge vettiga råd utifrån sin erfarenhet. Du behöver inte köpa ett större hus, du behöver bara utnyttja de ytor du faktiskt redan har att använda. Läs mer om källarrenovering på denna hemsida: https://www.källarrenoveringstockholm.se

7 Dec 2020