Certifierad betonghåltagning i Stockholm för din fastighet

Både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar anlitar proffs på certifierad betonghåltagning i Stockholm. Det är en konst att göra perfekt avpassade hål i väggar och golv.

Du vill inte ha sprickor i golvet när du ska kolla en elkabel. Du vill inte heller att hela väggen ska rämna för att du vill ha in ett nytt fönster. En betongvägg eller tegelfasad är inget hinder för ett proffs på certifierad betonghåltagning i Stockholm. Däremot är det inget som privatpersoner vill göra, för arbetet blir, bokstavligt talat, hårt.

Beställ stora eller små förändringar med betonghåltagning

Ska man bygga om eller ändra något i allmänna utrymmen i en bostadsrättsförening eller i ett köpcentrum innebär det mycket arbete. Ofta bryter man upp ett hål i golvet för att justera kablar, men man kan också göra nya fönster eller utföra andra ändringar. Kanske vill ni till och med riva en byggnad med betongväggar. De firmor som arbetar med betonghåltagning kan såga och skära i de flesta hårda material, både sten, tegel och betong, och de åtar sig gärna ditt rivningsuppdrag också.

Större uppdrag, som att bygga om i ett stort parkeringsgarage, är inte heller något hinder. Så det är bara att be om en bra offert och beställa den tjänst du vill få utförd. Ett vanligt uppdrag är att göra ett nytt fönster i en betongvägg för att få in mer ljus i ett rum eller en skrubb. Kanske har du en walk-in closet, ett badrum utan fönster eller en gillestuga där du vill få in dagsljus.

12 Feb 2022