Boka golvslipning i Nacka

Du bor i ett vackert hus. Dina parkettgolv har lagts för flera år sedan. Golven börjar bli slitna och behöver slipas. Boka professionell golvslipning i Nacka.

Ett trägolv som legat länge har under åren utsatts för många påfrestningar. Vassa stilettklackar har gjort märken i parketten. Fester med dans har satt sina spår. Rödvin har spillts ut och trots idogt polerande har fläckarna inte helt försvunnit. Några hårda föremål har också hamnat i golvet utan förvarning.

Familjens vildaste tid är nu över och det känns som att det är läge att fräscha upp väggar och tak, men inte minst golven. Målning och tapetsering klarar du själv, men golvslipning är ett helt annat kapitel. Du vet inte ens hur du skall göra, och du har definitivt inga slipverktyg som duger till jobbet. Det blir till att anlita något företag som utför golvslipning i Nacka.

Kontakta expert för golvslipning i Nacka

Den som jobbat med golvslipning i hela sitt yrkesliv kan alla knep som oväntat dyker upp i samband med slipning. Ett parkettgolv kan ha några onödigt stora fogar eller rentav sprickor mellan två stavar. En proffsig golvslipare lyckas på något magiskt sätt dölja denna skavank så att ingen märker den.

Det är inte bara parkettgolv som behöver slipas. Ett massivt trägolv som ligger i plankor kan slipas flera gånger under sin livstid. Parkettgolv kan inte slipas lika ofta. Efter att ett golv slipats bör ytan behandlas. Tidigare brukade parkettgolv bli lackade. Om du vill ha mindre underhåll av dina golv rekommenderar proffsen ytbehandling med oljevax.

29 Jul 2022