Beställa stålkonstruktioner till Västerås

Vart får man tag i kraftiga stålhyllor för att använda på lager? Det är inte något man gör varje dag. Bästa sättet är kanske att beställa stålkonstruktioner från ett företag i Västerås.

Anders var i sitt esse. Planeringen för företagsstarten var nästan klar. Nu behövde han bara ha ställningar på lagret. De var tvungna att vara starka, då de skulle hålla ett flertal stora pallkragar med produkter. Han kom på sig själv med att skratta efter att ha tänkt att de skulle utgöra företagets stomme. Varorna skulle anlända om fyra veckor och då var allt tvunget att vara på plats.

Efter att ha googlat en stund hittade han ett företag som gjorde stålkonstruktioner i Västerås. Perfekt, tänkte han, då får jag precis de mått jag vill ha. Med det tog han upp mobilen och ringde.

Stålkonstruktioner som lagerhyllor

Glad att ha hittat företaget på nätet gav han sig i kast med att lägga in detaljer i ett email som skulle skickas till dem. De skulle ha tät kontakt och redan om några dagar skulle en av deras anställda komma för att se platsen och få en känsla för hur det skulle se ut i slutändan. Anders var glad för det, då han själv inte var duktig på detta, vilket innebar att det kunde bli riktigt tokigt om han ensam fick bestämma.

Steg för steg kom allt på plats och de hade till och med kollat att det var möjligt att få upp träpallarna på stålkonstruktionen med en truck. Nu kunde produkterna komma. De var redo.

25 Mar 2022