Besiktningsman kontrollerade hyresfastighet i Stockholm

Vid köp av fastighet är det viktigt att försäkra sig om att allt är som det ska. En besiktningsman i Stockholm kan se till att all information kommer fram.

Angelica stod och såg på det hus som förhoppningsvis snart skulle vara hennes. Det var en fastighet med tjugosju lägenheter. Det skulle vara ett stort steg för henne då hon endast hade haft flerfamiljshus innan. Det här skulle kräva betydligt mer jobb och hon såg fram emot prövningen med skräckblandad förtjusning.

Anledningen till att hon stod på gården nu var att hon väntade på en besiktningsman. Skulle hon ge sig in på att köpa ett så stort hus behövde hon försäkra sig om att allt var i sin ordning. Att upptäcka fuktskador eller annat som krävde mycket jobb efter att affären gått i lås skulle inte vara kul.

Besiktningsman en trygghet

Angelica hade förstått att dolda fel kunde anmälas flera år efter köpet. Men det skulle bli mer jobb och ta längre tid att till sist få hyresgäster som kunde betala hyra och få hennes nya företag att gå runt. Medan hon stod och drömde hörde hon steg som närmade sig och visste att den besiktningsman hon bokat i Stockholm var där.

Fastigheten var stor så det skulle ta sin tid innan besiktningen var klar. Därför gav hon honom nycklar och lämnade sedan platsen så besiktningsmannen skulle få jobba i fred. Hon ville inte distrahera honom så att han missade något viktigt som skulle visa sig senare. Nu var det upp till denna person att bestämma hennes öde.

Läs mer om en besiktningsman på denna sida: https://besiktare.se/ 

6 Feb 2023