Att köpa spabad – förlänger det livet?

Köpa spabad är en investering i dig själv. Men köp inte dyrare bad än du har råd med. Väljer du rätt bad för din budget kan ett spabad lysa upp tillvaron.

Spahotell i all ära, men du vet väl om att du faktiskt kan lyxa till det med ett alldeles eget spabad i din alldeles egna källare? Eller i ditt badrum, om du är lycklig nog att ha ett badrum som är stort nog. Ett spabad kostar visserligen en slant, men räkna på vad alla helger på lyxiga spahotell och -anläggningar kostar dig över en livstid.

Det är nämligen ungefär så länge som du kan räkna med att ett bra spabad håller. (Garantitiderna kan visserligen variera.) Och kanske kan det där spabadet i källaren till och med förlänga livet. Forskning visar att avkoppling och återhämtning är en viktig faktor när det kommer till att leva ett långt och hälsosamt liv.

Köpa spabad – håll dig till din budget

När du ska köpa spabad ska du givetvis jämföra olika modeller och leverantörer. Det finns många olika typer av spabad. Vissa är riktigt exklusiva massagebad, andra är lite enklare. Du ska självklart köpa ett spabad som passar din budget. Ta inga dyra lån för att köpa ett extra exklusivt spabad.

Finansiell stress kommer nämligen inte alls ha någon positiv effekt på vare sig din livslängd eller din livsglädje. Det är bättre att ta ett rimligt beslut när det kommer till spabad, även om det betyder att du kanske behöver spara pengar en tid innan du beställer. Men den som väntar på ett gott bad väntar aldrig för länge!

27 Jul 2022