Äntligen dags för köksrenovering hemma?

Är det dags att förnya köket där hemma? Vilka behov har ni och vilka val gör ni? Nya vitvaror och nya skåp eller byter ni helt enkelt väggfärg och möblemang? Vad ingår i er omgörning av köket?

Att renovera kök och badrum är något av det dyraste och även mest besvärliga du gör i ett hem. Utan badrum måste ni i princip flytta ut. Utan kök behöver ni laga mat på annat vis och kanske ha kyl och frys tillfälligt i vardagsrummet.

Köksrenovering är samtidigt något av det roligaste ni kan göra i ert hem. Det ger så mycket glädje och ny energi till hela hemmet när det äntligen är klart. Så hur omfattande blir er renovering? River ni ut allt ner till stommen eller byter ni endast färg på väggarna?

Gör det ordentligt direkt

Ska ni renovera så gör det ordentligt direkt. Se till att anlita en proffsig firma som tar på sig hela er köksrenovering i Göteborg och välj gärna någon med totalentreprenad. På så vis blir det smidigast möjligt för er som kund. En kontaktperson och alla behövliga hantverkare på en samlingsfaktura.

Så vad är det som ska ske, vad drömmer ni om i ert kök? Nytt kakel på väggarna, vill ni ha glittrande mosaik över spishällen eller tänker ni er en mer jordnära färgskala? Tänk till från grunden, skapa en härlig blandning mellan material som ger en känsla av harmoni. Går ni all in på häftiga material och mycket färg eller vill ni ha stilla och försiktigt?

12 Dec 2020